Diesel, kerosine en bladders op burnpits

In uitzendgebied werd alle denkbare afval op burnpits verbrand. Ook (afgekeurde) brandstof moest worden verwerkt. Vanzelfsprekend werd dat verbrand. Zoals op deze foto op Kamp Holland (Tarin Komt), de Nederlandse ISAF-Forward Operation Base (FOB) van de Task Force Uruzgan. De FOB was operationeel van juli 2006 tot en met juli 2010. Gedurende die periode bevonden zich ongeveer 1.200 Nederlandse militairen en 400 Australische militairen op de FOB.

Burnpit.nl is een initiatief van Van de Nadort (www.oneerlijk-ontslag.nl).

Klachten? Neem contact op. Gratis intake. Uw schade verhaald.

Binnen het collectief wordt informatie gedeeld, kennis gebundeld en juridische bijstand verleend. Zo staan we sterk. Daarmee hebben we burnpits al op de politieke agenda gekregen en erkenning dichterbij gebracht. Wij zorgen dat u de schade vergoed krijgt.

Bladders

Ook bladders, grote brandstofzakken voor kerosine, werden op Tarin Kowt in de open lucht verbrand.

Aansteken van kerosine

Er zijn door verschillende melders foto’s opgestuurd van verbranding van brandstoffen (diesel en kerosine) op burnpits. Op deze foto is de kerosine van de eerste foto aangestoken. Kerosine ontsteekt ik de open lucht slecht (anders dan bijvoorbeeld benzine).

UN-code voor kerosine op één van de tankwagens.

Deel informatie die u heeft met ons

HEEFT U MEER INFORMATIE, FOTO's OF DOCUMENTEN, STUUR DIE DAN OOK OP!

Diesel, kerosine en bladders op burnpits

In uitzendgebied werd alle denkbare afval op burnpits verbrand. Ook (afgekeurde) brandstof en de grote voorraadzakken (bladders) moesten worden verwerkt. Va...

SECOND OPINION


Ontevreden over uw huidige advocaat of rechtshulpverlener?

Heeft u twijfel over de wijze waarop uw huidige advocaat of rechtsbijstandverzekeraar met uw zaak omgaat? Dan kunt u uw zaak aan ons voorleggen. Wij geven u dan een eerlijk en duidelijk oordeel!

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *