Aanmelding Dutchbat

SLUIT JE AAN. SAMEN STERK DOOR KENNIS, ONDERZOEK EN JURIDISCHE BIJSTAND!

Binnen het collectief wordt informatie gedeeld, kennis gebundeld en juridische bijstand verleend. Zo staan we sterk. Daarmee hebben we ook de blootstelling aan burnpits en gevaarlijke stoffen al op de politieke agenda gekregen en erkenning dichterbij gebracht.

Burnpit.nl is een initiatief van Van de Nadort (www.oneerlijk-ontslag.nl).

Deel informatie met het collectief!

Sterker door informatie te bundelen en te delen.

Wij delen informatie over blootstellingen gevaarlijke stoffen en PTSS

WAT WILLEN WIJ WETEN OVER DUTCHBAT?

De missie in Srebrenica begon in 1994. Dutchbat was onder meer gelegerd in een oude accufabriek in het naburige Potočari. Op het terrein zouden zware metalen en chemicaliën zoals lood en accuzuur zijn achtergelaten. Er zou ook een vat met radioactief materiaal hebben gestaan en vlak naast de basis onafgedekte bergen witte asbest. Veel Dutchbatters leiden aan PTSS.

Wij zijn geïnteresseerd in eventuele blootstellingen aan gevaarlijke stoffen en de wijze waarop Dutchbat was gehuisvest. Daarnaast zijn wij geïnteresseerd in de wijze waarop is omgegaan met Dutchbatters waarbij PTSS is vastgesteld. Zijn die correct behandeld, is er nazorg geweest en zijn slachtoffers met PTSS schadeloos gesteld door Defensie.

WAT KUNT U VERWACHTEN?

Net als bij iedere zaak die wij behandelen, beginnen wij met het inventariseren van feiten en behoeften die leven. Aan de hand daarvan maken wij een inschatting van de wijze waarop de zaken – indien nodig – het beste vlot kunnen worden getrokken. Daarbij gebruiken wij nadrukkelijk ook media en een maatschappelijke lobby. Zo bespreken wij de ‘spelregels’ voordat de wedstrijd begint. Een goede inventarisatie van feiten en behoeften is daarvoor onontbeerlijk.

AANMELDEN

SECOND OPINION


Ontevreden over uw huidige advocaat of rechtshulpverlener?

Heeft u twijfel over de wijze waarop uw huidige advocaat of rechtsbijstandverzekeraar met uw zaak omgaat? Dan kunt u uw zaak aan ons voorleggen. Wij geven u dan een eerlijk en duidelijk oordeel!

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *